Logo Centrum Myśli Jana Pawła II

Raport roczny 2009 w wersji elektronicznej

Zapraszamy do przejrzenia elektronicznej wersji raportu z naszej działalności za rok 2009. Dostępny jest on w zakładce „O Centrum” obok publikacji dotyczących poprzednich lat.

Raport roczny za 2009 rok jest dostępny także bezpłatnie w wersji papierowej w siedzibie Centrum.

Zapraszamy do zapoznania się z naszą działalnością!

Opublikowano 18.05.2010

ZOBACZ RÓWNIEŻ

„Obserwatorium idei: inspiracje” to projekt zainicjowany w 2023 roku, w ramach którego organizujemy spotkania z najwybitniejszymi intelektualistami i naukowcami z Polski i zagranicy.
Już 10 lipca rusza III edycja Letniego Przeglądu Filmowego Pod Wspólnym Niebem, który potrwa do 4 września.
Oddajemy w Wasze ręce pierwszy numer magazynu „Myśl w Centrum”, nowego pisma społeczno-kulturalnego.
Premiera magazynu „Myśl w Centrum”, oraz ostatnia debata i warsztaty projektu „Porozmawiajmy o człowieku” pt. „Nagość – piękno czy wstyd?”. Zobaczcie czerwcowy program Centrum.

Klikając „Zgadzam się” udzielasz zgody na przetwarzanie Twoich danych osobowych dotyczących Twojej aktywności na naszej witrynie w celach analitycznych, zapewnienia prawidłowego działania funkcjonalności z serwisów społecznościowych oraz serwerów treści. Szczegółowy opis celów i zakresu przetwarzanych danych znajdziesz tutaj.